Edustus Suomen Cupissa 3. kierrokselle

Valtin edustusjoukkue eteni viime viikonlopun 2. kierroksen turnauksesta jatkoon ja pelaa myös YleX Cupin kolmannella kierroksella.

Toisen kierroksen lohkosta tuli juuri niin tasainen kuin etukäteen arvioitiin ja päivän päätteeksi kolme joukkuetta – Valtti, Matinkylä ja Derius – olivat kaikki neljässä pisteessä. Kaikki kolme joukkuetta voittivat lohkon jumboksi jääneen SB-97:n mutta keskinäiset ottelut pelattiin ristiin ja lopullinen järjestys ratkottiin maalierojen perusteella. Valtti voitti Deriuksen 6-0, Matinkylä Valtin 5-1 ja Derius puolestaan Matinkylän 6-3 ja näin keskinäisten otteluiden vertailussa Valtille jäi maalieroksi +2, Matinkylälle +1 ja Deriukselle. Valtti siis lohkovoittoon, Matinkylä jatkoon lohkon kakkosena ja Deriuksen taival Cupissa päättyi vaikka joukkue hävisi vain kertaalleen kahdella ensimmäisellä turnauskierroksella.

Valtille lohkovoitto toi kolmannelle kierrokselle vastustajaksi 2. divisioonassa samassa lohkossa pelaavan GrIFK:n ja Matinkylä puolestaan kohtaa 3. kierroksen ottelussaan 1. divisioonan Westend Indiansin.

Valtti on 3. kierroksen kohtaamisessa kotijoukkueena ja ottelu pelataan keskiviikkona 8.10. Herttoniemessä Valtin kotihallissa alkaen klo 19:00. Tervetuloa kannustamaan Valtti voittoon ja Cupin 4:lle kierrokselle. Otteluun vapaa pääsy!

Suomen Cupin 3. kierros