Ennakko: Ylhäs – Valtti, 27.9. klo 18.30

27.9.2008 – SSBL 2.div
Ruskeasuon Arena Center, klo 18:30

Valtin edustusjoukkueen odotettu sarjakauden avaus pelataan lauantaina Helsingin Ruskeasuon Arena Centerissä. Vastaan asettuu viime kauden lohkosta tuttu Ylhäs. Ottelu alkaa kello 18.30.

Ylhäs: sijoitus viime kaudella 6. (9-0-9, 18 pts), maalisuhde 105-116
Ylhäksen joukkue on kokenut kovia muutoksia sitten viime kauden. Joukkueen runko karkasi pääosin Vantaalle valmennusta myöten ja viime kauden kokoonpanosta on jäljellä vain kourallinen pelaajia. Vahvistuksia on haalittu mm. kolmoseen pudonneesta SC Sählystä ja juniorijoukkueista, joten Ylhäksen pelillinen taso on vielä suuri kysymysmerkki. Kotiavaukseen joukkue kuitenkin varmasti tulee kovalla asenteella, joten vierailijoiden on oltava alusta asti hereillä.

Valtti: sijoitus viime kaudella 2. (11-0-7, 22 pts), maalisuhde 128-116
Myös Valtin pukukopin ovi on käynyt kesän aikana tiuhaan. Tulopuolella tosin on ollut enemmän nimiä kuin menopuolella ja alkusyksyn harjoitusottelut ja Suomen Cupin mittelöt ovat antaneet lupaavia merkkejä joukkueen iskukyvystä. KGB Agentsin kausiennakossa Valtille sovitellaan jopa lohkon ennakkosuosikin viittaa mutta joukkue on varmasti lähtemässä kauteen jälleen omista lähtökohdistaan, haastajana. Laajasta pelaajaringistä johtuen lauantain sarja-avaukseen päästään heti täysimittaisella kokoonpanolla.

NordicBetin kertoimet (25.9, kello 22.00)
Ylhäs – Valtti, (1) 2.20 – (x) 7.50 – (2) 1.50