Harjoitusottelu: Valtti – Erä A-jun., 4-9

12.09.2008 – Harjoitusottelu
Myllypuron Liikuntamylly, klo 18:30

Valtin edustus jatkaa valmistautumistaan uuten kauteen ja ensi viikonloppuna pelattavaan Suomen Cupin 2. kierrokseen pelaamalla tänään perjantaina harjoitusottelun Tapanilan Erän A-junioreita vastaan. Erän A-pojat voittivat viime vuonna Nuorten SM-sarjan itälohkon ja eteni pudotuspeleissä välieriin, joissa G-KooVee pudotti joukkueen kahdella jatkoaikavoitolla pronssipeliin. Pronssipelissä IC-Akatemia oli niinikään maalin verran parempi Erää. Viime kaudesta Erän joukkue on varmasti uudistunut jonkin verran mutta varmaa on että juniorit tarjoavat Liikuntamyllyssä pelattavassa ottelussa Valtille kovan vastuksen. Ottelu alkaa kello 18.30.

Valtti – Erä A, 4-9

Tänään siis käytiin ottelu Valtin edustuksen ja Erän A-junioreiden kesken. Pelin lähtökohdat eivät todellakaan ollut Valtille hyvät, sillä Valtin rivit kokivat ällistyttävän mieskadon flunssa-aallon pyyhittyä joukkueen yli ja noin puolet joukkueen pelaajista joutui jättämään pelin väliin.  Peliin silti saatiin raavittua 2-3 kentällistä pelaajia ja voitto tietysti oli tähtäimessä.

Mutta pelissä sitten Erän A-juniorit muistuttivat kunnolla Valtin miehiä ettei “puolivaloilla” pelejä tulla voittamaan. Peli oli tasaista vääntöä, mutta voittajasta ei ollut tänään epäselvyyttä. Erän juniorit pelasivat hyvää agressiivista peliä ja saivat hyvän hyödyn Liikuntamyllyn pienestä kaukalosta. Peli tosiaan muistutti välillä hakkuutalkoita ja tuomareiden linja antoi siihen ällistyttävällä tavalla vielä mahdollisuuden.

Tosiasia kumminkin oli, että Erä oli tänään Valttia askeleen edellä ja ansaitsi ilman muuta voittonsa. Iso kiitos Erän junioreille hyvästä pelistä ja tsemppiä kauteen!

[TABLE=26]