Ennakko: SBS Kings – Valtti, 11.10. klo 14.30

11.10.2008 – SSBL 2.div
Leppävaaran urheiluhalli, Espoo, klo 14.30

Valtin hektinen kolmen ottelun putki viikon sisään huipentuu lauantaina kovaan vieraspeliin espoolaista SBS Kingsiä vastaan. Ottelu pelataan Leppävaarassa kello 14.30 alkaen.

SBS Kings: sijoitus 4. (1-0-1, 2 pts), maalisuhde 14-13
Useamman kauden kakkosessa viihtynyt SBS Kings on ollut viime kausina hyvässä vireessä. Toissa kaudella joukkue pelasi Valtin kanssa samassa lohkossa ja kohtaamiset olivat tuolloinkin tasaisia vääntöjä. Viime kaudella joukkue oli nousta jatkosarjaan asti omasta lohkostaan. Kings aloitti kauden kotitappiolla GrIFK:ta vastaan mutta haki pisteet seuraavassa ottelussa vieraista lohkon ennakkosuosikki KGB Agentsilta.

Valtti: sijoitus 1. (2-0-0, 4 pts), maalisuhde 17-4
Kovaan ottelusumaan joutunut Valtti on ollut hyvässä vedossa voitettuaan kaksi ensimmäistä sarjapelinään ja kaadettuaan keskiviikkona GrIFK:n Suomen Cupin kolmannella kierroksella. Lauantain peli on kuitenkin jo kolmas ottelu viikon sisään ja jo keskiviikkona jouduttiin lepuuttamaan muutamia pelaajia. Avainkysymys lieneekin pelaajien liikkuvuus ja asenne lähdettäessä tärkeään otteluun, jossa vastustaja on varmasti yksi lohkon kovimmista joukkueista.

NordicBetin kertoimet
SBS Kings – Valtti, (1) 1.85 – (x) 6.50 – (2) 1.80