Ennakko: Valtti – Indians II, 5.10. klo 19.30

5.10.2008 – SSBL 2.div
Herttoniemenrannan liikuntahalli, Helsinki, klo 19.30

Valtin kauden ensimmäinen kotiottelu pelataan sunnuntaina 5.10 joukkueen kotiluolassa Herttoniemenrannan liikuntahallissa. Vastaan asettuu sarjanousija Westend Indians II. Otteluun on vapaa pääsy ja peli alkaa kello 19.30. Tervetuloa kannustamaan Valtti voittoon !

Indians II: sijoitus 8. (0-0-1, 0 pts), maalisuhde 3-10
Westend Indians II:n kokenut joukkue nousi viime kauden jälkeen 2-divisioonaan kabinettipäätöksellä, vaikkei nousu karsintojen kautta kaukana ollutkaan. Joukkueen runko koostuu kokeneista Indians-veteraaneista mutta muuten joukkueesta tiedetään ennakkoon hyvin vähän. Avausottelussaan Indians II joutui nöyrtymään yhdelle lohkon ennakkosuosikeista, kun KGB Agents haki pisteet Espoosta loppunumeroin 3-10.

Valtti: sijoitus 2. (1-0-0, 2 pts), maalisuhde 11-1
Avausottelussaan vieraissa Ylhäksen kaatanut Valtti lähtee ensimmäiseen kotiotteluunsa hyvin latautuneena. Vierailijoita ei kuitenkaan tule aliarvioida ja sunnuntain otteluun on taas Valtilla odotettavissa muutamia poissaoloja kuten jo avausottelussakin. Laajasta pelaajaringistä johtuen jalkeille saataneen kuitenkin taas miltei täysi kokoonpano ja poissaolojen vastineeksi kokoonpanoonkin palaavia löytyy sitten Ylhäs-ottelun.

NordicBetin kertoimet (ottelu ei ole ainakaan vielä listoilla)
Valtti – Indians II, (1) 1.40 – (x) 7.50 – (2) 2.50