Tunnelmia peleistä..

Valtti kohtasi 5.10 Indians II Herttoniemessä. Peli päättyi 6-3. Seuraavassa päävalmentaja Sami Martikaisen mietteitä Indians-pelistä ja tulevasta Cupin ottelusta, jossa Valtti kohtaa GrIFK:n.

Terve Sami, mitä kuuluu?

Terve, terve. Hyvää kuuluu kiitos. Ei mitään valittamista:)

Voititte Indians II, mutta menikö peli niin kuin piti?

Taidat vihjailla tuohon huonoon tulosveto veikkaukseeni, vai? No sen valossa kyllä mentiin aika metsään, mutta pelilisesti ihan ok kotiavaus. Yritettiin pelata hyvää pallollista peliä, ja omasta mielestä siinä onnistuttiin vähintään keskivertoisesti. Lukemat ehkä hieman hämää tuota ottelun kulkua, vastustaja pääsi meinaan aika varkain iholle tuossa kolmannessa erässä. Silti iso hatunnosto Inkkareille, hyvin tsemasivat loppuun asti!

Oliko Indians II hyvä esitys yllätys?

Ei varsinaisesti. Kaikilla joukkueillahan on kauhea tsemi päällä joka pelissä ja näillä pienemmillä peliareenoilla hyvällä tsemppauksella pärjää usein myös paremmilleen tasavertaisesti. Pelillinen ero on näillä joukkueilla kumminkin aika suuri, mutta Indians pelasi tämän pelin fiksusti. Inkkarit käyttivät hyvin omia aseitaan, long ball ja tsemillä perään.

Tunteet kävivät ottelun aikana aika kuumina?

Totta. Pelissä nähtiin välillä aika törkeitäkin otteita ja sellaiseen osallistui myös yksi meidän oma pelaaja. Onneksi tuomarit oli tuossakin tilanteessa hieman jäässä ja antoivat pelaajallemme vain 5 minuuttisen. Punainen kortti ei olisi ollut vääryys. Tosin tuomarit antoivat Indianssin huitoa ja hakata mailoillaan koko ottelun ajan miten halusivat, joten molemmat joukkueet kyllä koki vääryyttä tuomareiden johdosta.

Vastustajan joukkueesta löytyi kyllä tämän kauden pelle. Nimeä en viitsi mainita, mutta kyllä hävettäisi pelata samassa joukkueessa tuon kaverin kanssa. Aikuinen mies ja käyttäytyy kuin 10-vuotias pikkupoika.

Ketju Kosonen-Soini-Remes, kulkiko peli?

Kyllä pojat muutaman maalin järjesteli ja taisivat parista takaiskumaalista huolimatta plussillekin jäädä, joten ensimmäiseksi peliksi yhdessä hyvä suoritus. Tulee jatkossa varmasti kovaa jälkeä.

Kaksi peliä ja kaksi voittoa?

Joo ihan hyvin on sarja lähtenyt käyntiin, mutta ei tässä kannata liikaa intoilla. Saimme tähän alkuun hieman helpommat joukkueet vastaan ja seuraavissa kolmessa pelissä tuleekin jo aivan eri kaliberin jengit viivalle. Puntaroidaan sitten noitten pelien jälkeen hieman lisää miten on mennyt.

Siirrytään sitten keskiviikon Cup-ottelun pariin. 3.kierros
ja GrIFK vastassa. Panostaako Valtti täysillä tähän peliin?

Ilman muuta panostaa. Tätä Cupin ottelua ollan koko porukalla odotettu jo liiankin kauan. Tämä oli yksi pieni haittatekijä tuossa sunnuntain sarjaottelussa, mutta hyvin joukkue keskittyi ja hoisi homman kotiin. En tiedä vastustajasta, mutta meille tämä on jo iso peli ja varmasti taistellaan täysillä viimeiseen sekuntiin asti.

Mitäs sanot vastustajasta?

GrIFK oli jo viime vuonna hyvässä iskussa, ja on kasvanut todella kypsäksi porukaksi vuoden sisällä. Jos vähäänkään löysäillään, niin noutaja tulee. Kova joukkue!

Tuleeko kokoonpanoihin muutoksia?

Jonkin verran. Meillä on kuudessa päivässä kolme peliä ja on pakko koittaa kierrättää kokoonpanoissa eri pelaajia, että saadaan joka peliin sata lasissa olevat jalat. Huilautin tuossa sunnuntain pelissäkin jo muutamaa pelaajaa juuri tätä varten, joten ihan hyvistä asemista päästään peliin lähtemään.

Ketä pelaajaa kannattaa seurata keskiviikkona?

Ei pysty vastaamaan, tulee liian monta nimeä heti mieleen. Luulen että paras vastaus tähän on koko joukkue. Mitään muuta en pysty sanomaan.

Entäs tulosveikkaus peliin?

Tällä kertaa en kommentoi:)

Ymmärretään. Kiitos taas ajastasi ja onnea matsiin.

Kiitti.

Haastateltava: Päävalmentaja Sami Martikainen

Haastattelija: K.S