Edustus Suomen Cupin toisella kierroksella

Valtin edustusjoukkue aloittaa syksyn Suomen Cupin suoraan toiselta kierrokselta muiden Etelä-Suomen II-divisioonajoukkueiden tapaan. Toisella turnausmuotoisella kierroksella Valtti on arvottu lohkoon 2, joka pelataan Ruskeasuon Arena-Centerissä lauantaina 19.9. Toinen lohkoon suoraan sijoitettu joukkue on II-divisioonaan tulevaksi kaudeksi takaisin noussut VantSa.

Lohko 2
Valtti (II div)
VantSa (II div)
I-kierroksen 5. lohkon 1.
I-kierroksen 1. lohkon 2.

Ensimmäiseltä kierrokselta Valtin lohkoon ovat siis tarjolla 5. lohkossa pelaavat SC Kaneetti III, IKHTYS, Puotila SB, KD II ja Pauhu A-jun. sekä 1. lohkossa pelaavat HaHy, Sport, NTH ja Snell’s AFC.

Viime kaudella Valtti eteni kahden turnausmuotoisen kierroksen jälkeen kolmannelle kierrokselle, jossa saman II-divarilohkon kärkijoukkue GrIFK kaatui kotihallissa hienosti 8-3. Neljännellä kierroksella vastaan asettui kajaanilainen I-divisioonajoukkue Papas, joka haki niukan 3-4 vierasvoiton Herttoniemestä ja päätti Valtin cup-urakan.

Ylex Cup 2009, 2.kierros