Valtilla taas kolme joukkuetta SSBL:n miesten sarjoissa

Valtti osallistuu jälleen kolmen joukkueen voimin SSBL:n sarjoihin kaudella 2009/10. Edustusjoukkue aloittaa neljännen kautensa II-divisioonassa, Valtti III hakee V-divisioonasta vauhtia noustakseen takaisin neloseen ja Valtin II-joukkue aktivoituu uudestaan, aloittaen sarjapelit VI-divarista.

Viime vuonna kakkosjoukkue ei pelaajapulan takia ilmoittautunut sarjaan ja pitkän linjan valttilaisista koostunut jäljelle jäänyt nippu keskittyikin pelaamaan lähinnä senioripelejä. Tänä vuonna kaukaloissa nähdään kokonaan uusi Valtin kakkosjoukkue, kun edustuksesta jäähdyttelemään siirtynyt Juha Ekman on alkanut kokoamaan kosolti kokemusta omaavaa joukkuetta.

Miesten joukkueiden lisäksi seurassa pelaa tulevalla kaudella lisäksi naisten harrasteryhmä sekä miesten M50 ja M55-seniorijoukkueet. Lisätietoja uusista joukkueista lisätään sivuille syksymmällä.