Lisenssit kaudelle 2009/10

Pelaajalisenssit kaudelle 2009/10 ovat tulleet myyntiin SSBL:n sivujen kautta. Lisenssikausi alkaa elokuun alussa ja päättyy heinäkuun lopussa. Näin uudetkin pelaajat voivat hankkia lisenssinsä jo harjoituskauden alussa. Vakuutuksellisen lisenssin lunastaneilla pelaajilla on lisenssin vakuutus voimassa takautuvasti elokuun alusta lähtien, mikäli maksaa lisenssin elokuun 31. päivän mennessä. Mikäli kuitenkin pelit, esim. Suomen cup, alkavat elokuun aikana, tulee vanhojenkin pelaajien lunastaa lisenssi ennen ensimäistä virallista peliä. Lisenssi astuu voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä, mikäli se voidaan todistaa (esim. maksukuitilla).

Lisenssiluokat ja korvausluokat näkee tästä taulukosta.

Jokaisen pelaajan tulee lunastaa itselleen pelaajalisenssi kaudelle 2009/10. Lisenssikortti ei kuitenkaan ole todistus edustusoikeudesta. Pelaajan edustusoikeuden edellytyksenä on lisenssimaksun lisäksi mm. se, että mahdollinen pelaajasiirto on tehty asianmukaisesti.

Lisenssitietoa lisää liiton sivuilta, jossa lisäksi linkki lisenssin lunastukseen:

http://www.salibandy.net/liitto/default.asp?sivu=222&alasivu=224&kieli=246