Ensiesittelyssä edustuksen uusi kotiluola

Edustus pääsi katsastamaan tulevan treeni- sekä pelihallimme Latokartanon liikuntahallin ennakkoon. Halli on upouusi ja sen ulkopuolella kirjaimellisesti vielä parkkipaikkoja viimeistellään, mutta sisällä kaikki näyttää jo valmiimmalta. Kentät sekä pukutilat ovat jo valmiita ottamaan käyttäjät vastaan, vaikka joitakin pikkuasioita vielä puuttuu. Kuulutuslaitteisto sekä kaapit mm. lisätään vielä ennen hallin virallista avausta (31.8.) ja loppuja lisäillään kunhan toiminta lähtee pyörimään. Liikuntahalli sisältää kaksi salia, suurempi on kooltaan 44 m x 23 m ja pienempi 42 m x 23 m. Edustus sekä muut salibandyseurat käyttävät isompaa hallia ja pienempi on pääasiassa varattu viereisen koulun käyttöön. Suuremmassa salissa on kuulemma viimeisintä huutoa oleva pistejoustava urheilulattia ja lattia tuntuikin hieman joustavammalta verrattuna muihin halleihin. Itse lattian pinta on hieman matan oloinen ja vaikka se kopisikin hieman ontosti ja mattaisuuden takia lapa ei liikkunut niin liukkaasti kuin parketilla, niin pallo onneksi pomppii kuten kunnon alustalla kuuluukin. Todellisen käsityksen lattiasta varmasti saa vasta parin treenikerran jälkeen. Edustus on odottanut uutta hallia kuin kuuta nousevaa, sillä parkettialusta ei vaan sovi tällä lajille eikä näille puukäsille.

Kuvia
We cannot display this gallery

Latokartanon liikuntahalli
Agronominkatu 26, 00790 Helsinki

Center map
Traffic
Bicycling
Transit
Google MapsGet Directions


Vinkki! Klikkaa sinistä merkkiä saadaksesi ajo-ohjeet hallille.