Erä A – Valtti, 3-2

6.8.2009 – Harjoituspeli
Mosahalli, Tapanila – klo 20.00

Valtti aloitti syksyn harjoituspelit kohtaamalla viime vuotiseen tapaan Tapanilan Erän A-juniorit. Mosahallissa pelattuun otteluun joukkue sai kasattua vain kahden kentällisen verran pelaajia, mutta joukkue lähti positiivisella otteella haastamaan muutamilla Erä Akatemian pelaajilla vahvistettuja junnuja. Jäähyjen rikkomassa ja ajoittain melko kiihkeässä kamppailussa Erä teki avausosuman mutta Valtti onnistui vielä  tasoittamaan, ennenkuin Erä hivuttautui ottelun aikana kahden maalin karkumatkalla. Valtin viime hetkien kiri ei riittänyt kuin yhteen kavennusosumaan ja tänäkin vuonna Erän juniorit kuittasivat voiton Valtista.

Valtin tilastot: Myllylä 1+1, Remes 1+1, maalissa Vesa Tallqvist 21/24 torjuntaa

[TABLE=61]