FBC Elit – Valtti, 5-5

II.divisioona – Sisu Arena, Karjaa

FBC Elit – Valtti, 5 – 5 (2-1, 2-2, 1-2, 0-0)

4.2.2010 – II.divisioona
Sisu Arena, Karjaa – klo 18:45

Otteluennakko

Valtti jatkaa kevätkierrosta kohtaamalla torstai-illan vierasottelussa Karjaalla hyvässä vireessä olevan FBC Elitin. Karjaalaiset ovat vielä lohkon hännillä kahdella voitollaan mutta ovat viime otteluissa esiintyneet pirteästi ja nappasivat edellisellä kierroksella selkeän 5-14 vierasvoiton Kauklahden Dynamosta. Runsaslukuisen kotiyleisön edessä Elit pääsee varmasti pelaamaan hurmiossa ja on vaikea vastus kauden pisimmän vierasmatkan tekevälle Valtille. Valtin huolena ovat olleet muutamat sairastelut ja pienet loukkaantumiset, joten aivan täydellä nipulla Idän Helmi ei Sisu Arenalle tänään matkusta.

NordicBet:in kertoimet: FBC Elit – Valtti 2.05 7.50 1.60

Otteluraportti

Valtin vaikea vierasmatka Karjaalle oli päättyä karvaaseen tappioon, kun isäntäjoukkue FBC Elit taisteli torstain ottelussa kahdesti kahden maalin karkumatkalle. Pallollisen pelin vaikeaksi tehnyt kova alusta vei terän Valtin pelinrakentelusta ja maalien eteen jouduttiin tekemään hommia oikein urakalla.Valtti sai kuitenkin lopulta kasattua rivinsä ja Jukka Tanskan hattutempun turvin järjesti varsinaisen jännitysnäytelmän nousemalla viimeisen 32 sekunnin aikana kahden maalin takaa tasoihin ja viemällä tärkeän sarjapisteen mukanaan kotimatkalle.

SSBL:n tilastot täällä.

[TABLE=83]

Valokuvat

We cannot display this gallery

Video
Rankkari: Jukka Tanska – Facebookissa HD-versio.