SB Vantaa – Valtti, 10 – 7

II.divisioona – Myyrmäen UT, Vantaa

SB Vantaa – Valtti, 10 – 7 (2-2, 6-1, 2-4)

28.2.2010 – II.divisioona
Myyrmäen UT, Vantaa – klo 18:30

Otteluennakko

Valtti kohtaa tänään sunnuntaina lohkoa johtavan SB Vantaan vieraissa. Tärkeitä sarjapisteitä on jaossa, sillä viivan alla VSS ja FBC Elit hengittävät keskikastin niskaan ja sarjapaikka on vielä varmistamatta Valtilla. Ottelu Myyrmäessä alkaa kello 18.30.

Otteluraportti

Valtin taistelu ei riittänyt SB Vantaata vastaan, vaan isännät veivät vahvan toisen erän turvin sarjapisteet. Valtti jopa hallitsi avauserää mutta Vantaa käytti paikkansa tehokkaasti hyväkseen toisessa erässä ja karkasi omille teilleen. Valtin kova kiri kolmannessa erässä toi vieraat taas peliin mukaan, mutta aivan loppuun asti eivät paukut tällä kertaa riittäneet vaikka Valtti vei kolmannen erän vielä nimiinsä.

Ottelun ensimmäinen erä oli ajoittain jopa selvää Valtin hallintaa maalitilanteiden valossa, mutta viimeistely ontui jälleen ja lukuisia paikkoja tuhlailtiin. Valtti onnistui kuitenkin karkaamaan ylivoimalla 0-1 johtoon kun Jani Soini paukutti ottelun avausmaalin. SB Vantaa kiri kuitenkin erän lopulla kahdella maalilla  ohi, ennenkuin Risto Remes tasoitti taukolukemiksi 2-2.

Toinen erä oli jälleen Valtille musta, kuten jo monesti kuluneella kaudella. Vantaa päästettiin toistuvasti tekopaikoille, eikä vastustaja turhia tuhlaillut vaan rankaisi tehokkaasti. Valtin ainokaisen erässä viimeisteli Simo Kovanen kun taas Vantaa paukutti pallon kuudesti ohi Vesa Tallqvistin, ennenkuin maaliin vaihdettiin Jarkko Iisakka aivan erän lopulla.

Kolmanteen erään Valtti nosti rohkeasti karvausta ja saikin aikaan pienen kirin. Tomi Knuutilan ja Simo Kovasen osumilla Valtti tuli jo kolmen maalin päähän, kunnes rohkea peli kostautui ja Vantaa pääsi iskemään lukemat 9-5. Valtti kuitenkin jatkoi kiriään ja nousi erän puolivälissä kahden maalin päähän, kun Aki Korhonen ja Jani Soini maalasivat. Vantaa kuitenkin kesti Valtin paineen erän lopulla ja kuittasi vielä loppulukemiksi 10-7.

SSBL:n tilastot täällä.

[TABLE=86]

Valokuvat

We cannot display this gallery