Valtti – KD, 4 – 15

II.divisioona – Latokartano, Helsinki

Valtti – KD, 4 – 15 (0-5, 3-4, 1-6)

13.2.2010 – II.divisioona
Latokartano, Helsinki – klo 15:30

Otteluennakko

Valtti kohtaa lauantain kotiottelussa lohkon hännille pudonneen Kauklahden Dynamon. Sarjapaikan kannalta tärkeässä kamppailussa Valtilla on mahdollisuus kiriä eroa putoamisviivaan mutta toisaalta tappio pitäisi joukkueen edelleen viivan alapuolisten joukkueiden tähtäimessä. Ottelu Latokartanossa alkaa totuttuun tapaan kello 15.30.

Otteluraportti

Valtti ilmoittautui vahvasti mukaan kevään putoamiskamppailuun kyntämällä kotiottelussa lohkojumbo KD:tä vastaan karuin lukemin 4-15. Vierailija KD otti pelin haltuunsa heti alusta asti ja vei ensimmäisen erän selkein 0-5 lukemin. Toisessa erässä KD karkasi jo 0-8 johtoon, ennenkuin Valtti onnistui kaventamaan minuutin sisään kolmesti. Tämä ei kuitenkaan riittänyt herättämään kotijoukkuetta vaan KD meni menojaan ja kylvetti kolmannessa erässä kotijoukkuetta vielä kuuden maalin verran. Putoamispaikoilla olevilla joukkueilla viimeaikaiset otteet ovat olleet selvästi vahvempia kuin Valtin epätasaiset esitykset ja sunnuntaisen Falcons – VSS ottelun jälkeen eroa ensimmäiselle putoajan paikalle voi olla enää kolme pistettä mikäli VSS hakee pisteet Espoosta. Tasaisen taulukon tahdilla Valtilla on vielä hyvät saumat pudota koko lohkon jumbosijalle ellei joukkue tee todellista ryhtiliikettä jäljellä olevissa peleissä. Jäljellä olevista otteluista ei siis panosta puutu ja seuraavan kerran tärkeitä sarjapisteitä metsästetään kotihallissa ensi viikon lauantaina, kun vastaan asettuu GrIFK.

SSBL:n tilastot täällä.

[TABLE=84]

Valokuvat

We cannot display this gallery