Edustuksen joukkue kaudella 2010-2011

! Päivitetty 15.9.2010 !

Valtin edustusjoukkue on täydentänyt rivejään vielä ennen sarjakauden alkua. Kakkosjoukkueeseen elokuussa jäähdyttelemään siirtynyttä Juha Weckströmiä paikkaammaan saatiin kesän isoin saalis, kun hyökkääjä Mika Laine liittyi edustuksen riveihin I-divisioonan SC Kaneetista. Kovana pelintekijänä tunnettu Laine tuli Valtille tutuksi jo parin kauden takaa, kun mies nakutti tehoja samassa lohkossa tuolloin pelanneen Kaneetin riveissä. Aikaisemmin liigassakin AC Hakia edustanut Laine on edustuskelpoinen viikonlopun Suomen Cupissa.

Lisäksi joukkueen vahvuuteen liittyi syyskuun alussa puolustaja Vesa Ruokokoski, joka siirtyy turkulaisesta II-divisioonan SC Sonicsista . Ruokokoski on aikaisemmin edustanut mm. Turun Weikkoja sekä Tikkurilan Tiikereitä.

—–

Kesän aikana Valtin edustus on jälleen kursinut kasaan tulevan kauden joukkuetta ja kevään try-outtien jälkeen joukkue hikoili muutaman viikon ajan kesätreenien merkeissä Viikissä penkin taakse siirtyvän Simo Kovasen johdolla. Viime kauden runko on pääosin jatkamassa tulevalle kaudelle ja siirtopaperit on nyt uusien pelaajien osalta saatu hoidettua, joten joukkue alkaa olemaan kasassa. Joukkueen lopullinen kokoonpano vahvistuu elo-syyskuun aikana kun viimeiset kysymysmerkit vanhojen pelaajien ja mahdollisten lisävahvistusten kohdalla ratkeavat.

Loppukesästä joukkue aloitti jälleen lajiharjoittelun ja treenivahvuuteen liittyi muutamia uusia kasvoja paikkaamaan jatkosuunnitelmiaan vielä miettiviä sekä harjoitusringistä kesän aikana poistuneita pelaajia.

Uusina pelaajina joukkueeseen ovat siis aikaisemmin kesän aikana liittyneet Nousukaudesta jo viime kesänä skoutattu kaksikko Teemu Kanerva ja Sami Orasmaa sekä Valtin omasta kolmosjoukkueesta mukaan nostettu Daniel Borek. Lisäksi miltei koko viime kauden armeijan takia poissa ollut Jesse Soininen palasi kesällä joukkueen vahvuuteen. Elokuun try-outtien saldona joukkue vahvistui vielä kolmella kenttäpelaajalla ja yhdellä maalivahdilla kun kokoonpanoon lisättiin viime kaudella Nousukaudessa pelannut Kimmo Salo, välivuotta lajista pitäneet Miikka Niiranen ja Ville Vilenius sekä maalivahti Tony Bäckström.

Uudet pelaajat (suluissa aikaisemmat seurat):
Daniel Borek (Valtti III, Valtti I/II, ECG)
Teemu Kanerva (Nousukausi, SSV-j)
Sami Orasmaa (Nousukausi, Pauhu-j, SSV-j, M-Team-j)
Kimmo Salo (Nousukausi, KaU, KSB)
Miikka Niiranen (-, X-Men, VPU)
Ville Vilenius (-, VSS, VSS-j, LoSB-j)
mv Tony Bäckström (-, SSV-j)

Lähteneet (suluissa uudet joukkueet):

mv Jarkko Iisakka (Hämäys)
Tatu Karjalainen (Valtti II)
Simo Kovanen (valmennus/Valtti II)
Juha Weckström (Valtti II)
Janne Korpi (Hämäys)
Jari Korpi (Hämäys)
Marko Iiskola (?)

Edustuksen joukkue on palannut kesätauolta normaaliin syysohjelmaan.