Indians II – Valtti, 7-6 ja.

10.10.2010 – II.divisioona
Leppävaaran UT,  Espoo – klo 18:30

Otteluennakko

Valtin syyskierros jatkuu ensimmäisellä vierasottelulla aina niin ihanan vaikeassa Leppävaaran liikuntahallissa Westend Indians II:sen vieraana. Leppävaarasta ei vuosien saatossa ole ollut paljoa tuomisia sarjapisteiden osalta mutta nyt Valtille olisi tärkeää avata pistetilinsä. Avausottelun missannut Mika Laine on palaamassa sunnuntaina kokoonpanoon mutta viime viikonloppuna loukkaantunut kapteeni Aki Korhonen saattaa olla vielä sivussa. Edustuksen rinkiin pitkäksi venähtäneeltä kesätauolta Rangers-ottelun jälkeen palannut puolustaja Aki Piitulainen on saanut  reilun viikon verran harjoituksia kasaan ja taistelee paikasta viivassa. Edelliset viikot sairastellut Ville Termonen on niinikään palaamassa vahvistamaan puolustusta. Indians II aloitti kautensa 9-1 tappiolla Rangersin vieraana, mutta nuorehko joukkue ei tule kotihallissaan olemaan mikään helppo vastus ja tulee varmasti taistelemaan sarjapisteistä kovalla asenteella.

NordicBet:in kertoimet 08.10. klo 11:30, (1) 1.85 – (X) 6.75 – (2) 1.80

Indians II – Valtti, 7-6 ja. (2-3, 1-0, 3-3, 1-0)

Valtti sai jobinpostia jo ennen ottelun alkua, kun kävi ilmi että Tomi Knuutilan torstain harjoituksissa saama vamma osoittautui astetta pahemmaksi ja mies on sivussa kolmisen viikkoa. Leppävaaran halli on aina ollut Valtille vaikea paikka pelata eikä illan ottelu tuonut muutosta asiaan. Ensimmäinen erä oli Valtilta kuitenkin ihan mukiin menevää peliä ja tällä kertaa vieraat siirtyivät nopeasti johtoon ajassa 2:39, kun ykkösketju Jukka Tanska- Juha Weckström-Ville Vilenius pisti pallon verkkoon. Maalista vastasi Vilenius ja tarjoilusta Weckström. Indians sai kuitenkin erän puoliväliin ylivoiman, jota ei haaskattu vaan kotijoukkue iski pelin tasoihin. Heti perään Valtin ykkönen kurmotti kuitenkin intiaaneja kahdesti putkeen Juha Weckströmin toimesta, ensin Ville Vileniuksen tarjoilusta ja heti perään Ville Termosen poikkarista. Indians sai kuitattua erän lopulla vielä 2-3 kavennuksen mutta erätauolle mentiin Valtin johdossa.

Toinen erä oli Valtilta jälleen tuskaista peliä ja vaikka muutamia maalipaikkoja saatin luotua, ei tolppaa lähemmäs lisäosumia päästy. Molemmat joukkueet saivat harjoitella ylivoimaansa erässä pariin kertaan, mutta Indians oli ainoa onnistuja tasoittaen pelin erän puolivälissä 3-3:een.

Kolmanteen erään Valtti sai taas hyvän alun, kun ensimmäiseen kolmeen minuuttiin rankaistiin kahdesti vastustajan pallonmenetyksistä. Ensin asialla oli Vilenius Weckströmin tarjoillessa ja heti perään Remes vastustajan maukkaasta passista. Lukemissa 3-5 Valtin peli alkoi kuitenkin taas pätkiä ja Indians tuli rinnalle ja ohi. Kavennus tuli miltei heti Valtin viidennen osuman jälkeen ja erän puolivälissä kotijoukkueen Juuso Tiihonen täydensi hattutemppunsa ylivoimalla tuoden pelin tasoihin. Erän lopulla Indians kuittasi sitten ohi lukemiin 6-5 ja Valtti jäi hakemaan tasoitusta ilman maalivahtia. Tällä kertaa yritys tuotti tulosta ja Aki Piitulaisen tarjoilemasta poikkarista pääsi kapteeni Ville Termonen roikottamaaan viivasta tasoituksen ajassa 59.26.

Jatkoaikaa ei sitten ehditty kauaa pelailemaan, kun Indians heitti kaaripallon omasta päästä purkaen Valtin karvauksen ja ilmasta isketty veto pomppi päätylankin kautta takatolpille, josta Indians-peluri napautti pallon maalipuiden kautta verkkoon ja kellot seis aikaan 60.13. Taululle jäivät siis tutut jatkoaikalukemat 7-6, joita Valtti on Leppävaarassa katsellut jo muutamaan kertaan aikaisemminkin.

Seuraavan kerran Valtti on tulessa tulevana lauantaina, kun kotiottelussa Campossa vastaan asettuu ennakolta lohkon kärkipäähän veikkailtu Oilersin Akatemia, joka on kuitenkin aloittanut kauden parilla tappiolla. Tarjolla on siis lohkon jumbokamppailu, josta Valtin olisi jo syytä napsia pisteitä.

SSBL:n tilastot täällä.

[TABLE=92]

Kuvia – listauksena | diaesityksenä

Valokuvat © Harri Valkonen – Puotinkylän Valtti kiittää Harria!
Harriin saat yhteyden osoitteesta: http://outdoorsports.pic.fi

We cannot display this gallery