Valtti – SC Sähly -90, 3-7

02.10.2010 – II.divisioona
Campo Sport 3, Vantaa – klo 15:30

Otteluennakko

Edustusjoukkueen vastustajaksi sarja-avauksessa lauantaina 2.10 asettuu vanha tuttu SC Sähly. Valtti tahkosi torstaina kenraaliharjoituksessa Suomen Cupin kolmatta kierrosta Kirkkonummella, josta ei hyvän taistelun jälkeen kuitenkaan jatkopaikkaa herunut mutta joukkueen peli alkoi jo ottelun lopulla hieman hahmottua. Lauantain pelaajatilanne on Valtin kannalta jälleen hieman pulmallinen, sillä senttereistä Mika Laine on varmasti poissa ottelusta ja muutama muu kysymysmerkki leijuu vielä ilmassa. Torstain cup-ottelussa saatiin kuitenkin kolmannessa erässä lisää tehoja ja liikettä peliin ottelun reservissä aloittaneiltakin, joten ringin laajuus takaa että lauantaina Valtti pääsee peliin taas täydellä kolmella ketjulla.

Otteluun on vapaa pääsy ja se alkaa klo. 15:30 (lämmittely klo 15:00) Rajakylän Campo Sportissa kentällä 3. Tervetuloa kannustamaan Valtti voittoon!!

NordicBetin kertoimet (30.9. klo 09:45) = (1) 1,50 – (x) 7,00 – (2) 2,30

Valtti – SC Sähly, 3-7 (3-2, 0-3, 0-2)

Valtin sarja-avaus evakossa Campossa meni enemmän tai vähemmän penkin alle. Ensimmäisen erän Valtti jaksoi taistella mukana SC Sählyn jäädyttäessä peliä, mutta toisessa ja kolmannessa erässä tehokkuus puuttui ja vierailija kuittaisi kovalla prosentilla omista paikoistaan isäntien sortuessa pariin tyhmään jäähyyn.

Kuten torstain cup-ottelussa, tuntui Valtin peli alussa olevan hakusessa ja joukkue sortui puskemaan päätään SC Sählyn tiiviiseen puolustukseen. Sähly karkasikin erän puolivälissä jo kahden maalin johtoon, ennenkuin kapteeni Aki Korhonen herätteli kotijoukkuetta paukuttamalla pallon keskiviivalta verkkoon Sami Orasmaan tarjoilusta. Erän loppupuoliskolla ex-Sähly Tomi Knuutila piinasi sitten vanhoja pelikavereitaan ja kiskaisi ensiksi kovan rystylämärin, jonka jälkeisestä irtopallosta Daniel Borek niittasi Valtin tasoituksen. Ja erän viimeisellä minuutilla Risto Remes tarjoili vuorostaan Knuutilalle tekopaikan, josta laituri sutaisi varmasti taukolukemiksi 3-2 Valtille.

Toisen erän alkuun Valtti ei ollut tarpeeksi hereillä, vaan Sählylle tarjoiltiin kaksi tekopaikka heti erän alkupuolelle jotka molemmat kuitattiin varmasti Vesa Tallqvistin selän taakse. Ajassa 25:16 Patu Penttilä nappasi vielä viiden minuutin jäähyn, jota onneksi kompensoi Sählyn pelaajan turha protestointijäähy mutta kolmen minuutin alivoima tappoi puhdin Valtin pelistä ja vaikka jäähy tapettiin takaiskuitta, pääsi Sähly vielä erän lopulla kaunistelemaan lukemiksi 3-5.

Kolmannessa erässä Valtti aloitti kovan takaa-ajon, mutta jälleen kerran viimeistely ontui ja turhan usein palloa siirreltiin vielä vetopaikoista kaverille. Erän puoliväliin Sählylle tarjoiltiin sitten rankkaria ja Teemu Kanervalle protestoinnista lisäistumisia, joten urakka vaikeutui entisestään. Vesa Tallqvist nollasi Sählyn rankkarin, mutta seuranneesta tupla-yv:stä Sähly rankaisi kahdesti ja taululla jo tylyt lukemat 3-7. Kotijoukkueen jalka ei enää kolmannen erän lopulla riittänyt kiriin vaan sarjapisteet lähtivät vieraiden mukaan ja Valtti jäi miettimään uusia kuvioita ensi viikonlopun vierasotteluun Indians II:sta vastaan.

SSBL:n tilastot täällä.

[TABLE=91]

Kuvia