Edustuksen syyskauden viimeinen kotiottelu lauantaina

Valtti – Matinkylä SBK
20.11.2010 – Campo Sport Center, Vantaa – Klo 15:30

Valtti kohtaa syyskauden viimeisessä kotipelissä Matinkylä SBK:n. Ottelu pelataan Campossa lauantaina 20.11 kello 15.30 alkaen. Valtin sairastuvan ovi on käynyt taas urakalla ja pitkä-aikaispotilaiden listalla ovat viikonlopun ottelussa Vesa Ruokokoski, Kimmo Salo sekä Jesse Soininen. Lisäksi Miikka Myllylä ja Daniel Borek ovat sairastelleet, joten miesten pelikunto on kysymysmerkki. Teemu Kanerva on lisäksi pois takalinjoilta töiden takia. Paluun kokoonpanoon tekee lomamatkoilta palannut Patu Penttilä, jalkavammastaan toipunut Tomi Knuutila sekä VantSa-ottelun sairastelun vuoksi missannut Aki Piitulainen. Edellisestä pelistä on kulunut pari viikkoa ja treeneissä onkin vihdoin päästy harjoittelemaan 5 vs 5 peliäkin oikein huolella. Valtin kuuma pelaaja on tauosta huolimatta VantSa-ottelussa paluun loukkaantumisesta tehnyt Jukka Tanska, joka iski tuohon peliin hattutempun ja on harjoituksissa pitänyt yllä samaa maalintekovainua.

Viikolla pelattu Oilers Akatemia – HYUS ottelu pudotti Valtin viivan alapuolelle, kun kotivoiton napannut Oilers nousi Valtin ohi kuuteen pisteeseen. Lauantaina vastaan asettuva Matinkylä on sarjataulukossa pari sijaa ylempänä pisteen Valtti edellä, joten voitolla Idän Helmi nousisi vieraiden ohi takaisin viivan paremmalle puolelle ja keskelle lohkon keskikastin rykelmää. Matinkylä on naputellut hyvään tahtiin maaleja sarjassa mutta omissakin on soinut kiitettävään tahtiin, joten odotettavissa lienee mielenkiintoinen ottelu.

Ottelu Campossa alkaa tuttuun tapaan kello 15.30. Tervetuloa kannustamaan Valtti voittoon !