Valtti 55 – Turnaus 1 (M50)

Valtti 55 aloitti pelinsä salibandyn M50 –sarjassa 6.11. kahdella ottelulla. Ensin kohtasimme NePan Porvoosta. Peli oli molemmin puolin hermostunutta, ja etenkin nepalaiset käyttivät mailaa surutta muuhunkin kuin pelaamiseen. Tuomarivat olivat 1-divaritasoa ja sallivat vähän turhankin kovan pelin. Vähitellen painostuksemme alkoi tuottaa tulosta, ja menimme johtoon. Porvoolaisten tasoitus tuli harmittavasti puolustajamme ja maalivahtimme ”kommunikaatiokatkoksesta”, mutta sitten illan kolmas ylivoimamme tuotti tulosta. Kolmannessa erässä alkoi vaikuttaa, että nepalaiset väsyivät meitä enemmän, vaikka meillä oli vähemmän vaihtomiehiä, ja vastustajilla pelasi mm. juoksukone Tommy Ekblom. Lopputulos Valtti – NePa 2 – 1.

 Toisessa ottelussa oli vastassamme Peipparit. Ensimmäinen erä oli meiltä täysin surkea, aivan kuin emme olisi koskaan pelanneetkaan yhdessä. Summerin soidessa olivat taululla Peippareiden 3 – 0 johtolukemat. Paransimme jo hieman toiseen erään, etenkin puolustuspäässä, mutta silti emme saaneet tulosta aikaan. Kahden erän jälkeen 5 – 0 turpaan. Kolmanteen erään saimme vihdoin pelivaihteen päälle, ja sitä hallitsimmekin hienokseltaan. Vaihtelevien tilanteiden jälkeen voitimme kolmannen erän 2 – 1, mutta koko ottelun hävisimme 2 – 6.

 Valtti 55 aloittaa M55 –ottelut 13.11. kahdella pelillä Espoossa, vastassaan vanhat tutut BeWe Pegasos ja yllätys, yllätys: Peipparit (nyt olisi revanssin paikka).