II-div. karsinnat: Valtti – SB Pro

31.3.2012 – II.divisioonan karsinnat
Latokartanon LH, Helsinki – Klo 15:30

Ennakko

Valtti jatkaa kevätkauttaan runkosarjan päätyttyä II-divisioonan putoamiskarsinnoissa päädyttyään lohkossaan lopulta kahdeksanneksi, juuri karsintaviivan alapuolelle. Vastaan karsinnoissa asettuu oman III-divisioonan lohkonsa kakkossijalle päätynyt SB Pro Nurmijärveltä. Paras kolmesta systeemillä pelattavien karsintojen ensimmäinen ottelu pelataan 31.3 Valtin kotihallissa Latokartanossa ja toinen osaottelu 1.4 sunnuntaina Nurmijärvellä Maaniitun koululla. Tarvittaessa ohjelmassa on kolmas ottelu 14.4 Latokartanossa.

Idän Helmi lähtee lauantaina siis taistelemaan sarjapaikkansa puolesta keväiseen pudotuspelityyliin ja vauhtia sekä vaarallisia tilanteita on jälleen varmasti luvassa. Tervetuloa seuraamaan kauden loppuhuipennusta Latokartanoon tänä lauantaina kello 15.30 alkaen, otteluun on vapaa pääsy !

1. ottelu: Valtti – SB Pro, 7-3 (1-3, 3-0, 3-0)

Idän Helmi voitti takkuisan avauserän jälkeen II-divisioonan nousukarsinnan ensimmäisen osaottelun lopulta lukemin 7-3.

SSBL:n tilastot.

1.4.2012 – II.divisioonan karsinnat
Maaniitun koulu, Nurmijärvi– Klo 18:30

Ennakko

Karsinnan toinen osaottelu pelataan sunnuntaina kello 18.30 Nurmijärvellä Maaniitun koululla. Ottelusarja on voitolla katkolla Valtille. Ottelua voi seurata verkossa SSBL:n tulospalvelun kautta reaaliajassa.

2.ottelu: SB Pro – Valtti, 3-4 (0-3, 1-1, 2-0)

Valtti säilytti sarjapaikkansa II-divisioonassa vahvan avauserän turvin jäähyrikkaassa ottelussa Nurmijärvellä. Idän Helmen tehomiehinä häärivät Antti Hiltunen, Jukka Tanska ja Jami Veijalainen, jotka naputtivat kaikki tehot 1+1 ratkaisuottelussa.

SSBL:n tilastot.

Kuvia

Täältä löytyy kauden 2011-12 kaikki kuvat.