Valtti kaudella 2013-14 II-divisioonan lohkossa 2

Puotinkylän Valtin miesten edustusjoukkue pelaa alustavien tietojen mukaan kaudella 2013-14 Salibandyliiton Etelä-Suomen alueen II-divisioonan lohkossa 2. Vanhoja tuttuja lohkossa ovat viimevuotiset lohkokumppanit SB Vantaa, Erä Akatemia ja Blackbirds II. Viime kaudella kakkosta naapurilohkossa vääntäneet SBS Kings, SB Riski, Tiikerit II, Kirkkonummi Rangers sekä HYUS vaihtavat täksi kaudeksi Valtin lohkoon. Nousijajoukkueita lohkoon on sijoitettu kaksin kappalein, Korson Kaiku sekä Hakunila Pirates.

Nousijajoukkueiden lisäksi vain SB Riski on Valtille uusi tuttavuus, sillä muut lohkon joukkueet ovat tuttuja vuosien varrelta.

Lohko 2

Blackbirds II Kerava
Erä Akatemia Helsinki
Hakunila Pirates Vantaa
HYUS Helsinki
KorsKa Vantaa
Rangers Kirkkonummi
SB Riski Helsinki
SB Vantaa Vantaa
SBS Kings Espoo
SCH Hyvinkää
Tiikerit II Vantaa
Valtti Helsinki

 
Edustuksen runko tulevalle kaudelle jatkaa pitkälti samana, vaikkakin muutama pelaaja on jo varmasti siirtymässä jäähdyttelemään alempiin sarjoihin. Uusia vahvistuksia on skoutattu jo kauden mittaan ja muutama uusi tulokas pitäisi varmistua kesän aikana. Uusia pelaajia katsastetaan niinikään touko- ja elokuun aikana joukkueen harjoituksissa sillä muutamia paikkoja saattaa rosterissa olla ensi kaudelle vielä auki. Joukkue tulee harjoittelemaan kauden aikana kahdesti viikossa (tiistai ja torstai) sekä kesäkaudella 1-2 kertaa viikossa.

Toukokuussa joukkue harjoittelee keskiviikkoisin Latokartanossa.

Motivoituneita pelaajia joilla on uskoa omiin kykyihin pelata II-divarissa pyydetään ottamaan yhteyttä s-postitse taustatietoineen:

Valtti SB – edustus@valttisb.net