Puotinkylän Valtin edustusjoukkue kaudelle 2013-14

Valtin edustusjoukkueen runko on taas karsittu kokoon ja valmistautuminen tulevaan kauteen on alkamassa täydellä tohinalla. Kuten viime syksynäkin, edelliseen kauteen verrattuna muutoksia joukkueen kokoonpanossa ei merkittävissä määrin tullut ja tähän mennessä suuria muutoksia ei ole luvassa. Suurin kysymysmerkki kauteen valmistautumisessa oli Sami Vatasen valmennuspesti Raaseporissa mutta koska mies itse halusi niinikään vielä pelata Idän Helmessä, pyrittiin joukkueen siunauksella järjestämään asiat niin että Valtille tärkeä pelaaja pystyy viilettämään askissa tulevalla kaudellakin.

Joukkueen nuorennusleikkaus jatkuu tänäkin vuonna, sillä viimekautisesta rosterista pois ovat jääneet kokeneet Sami Martikainen ja Roni Kiviharju. Lisäksi vanhoista pelaajista Jukka Tanska ja Daniel Borek ovat alustavasti jäämässä sivuun tulevalta kaudelta, vaikka molempien kohdalla on mahdollista tarkastella tilannetta vielä syksymmällä uudestaan.

Uusia kasvoja Idän Helmeen kalasteltiin ja saatiin jo keväällä kun try-outtien kautta treenivahvuuteen liittyi viime kaudella Tiikerit Unitedissa esiintynyt kokenut Tomi Harjumaaskola. Muutaman muun ison kalan perässä oltiin jälleen perinteiseen tapaan mutta toistaiseksi kauteen lähdetään hieman tiiviimmällä nipulla kuin viime syksynä. Joukkueen harjoitusvahvuudessa jatkaa syksyn mittaan vielä muutamia pelaajia, joiden tilannetta tarkastellaan tarvittaessa lähempänä kauden alkua ja joukkue varaa oikeuden täsmävahvistuksiin tarpeen niin vaatiessa.

Tulevalla kaudella Idän Helmeä luotsaavat samat tutut pelaajavalmentajat kuin viime kaudellakin eli komentoja jakavat Antti Hiltunen ja  Sami Vatanen. Valmennusvastuuta jaetaan kuitenkin lisäksi vielä joukkueen kokeneemman osaston kesken Vatasen valmentaessa osan viikkoa Raaseporissa.

Idän Helmen sarjakausi alkaa 24.9 vierasottelulla sarjanousija KorsKaa vastaan Korson Lumossa. Ensimmäinen kotiottelu pelataan 5.10 Latokartanon kotiluolassa, jolloin vastaan asettuu SCH Hyvinkäältä. Suomen Cup alkaa Valtin osalta 21-22.9 pelattavalla toisen kierroksen turnauksella.

Sarjakauden otteluohjelma liiton sivuilla:
http://salibandy.net/kilpailutoiminta/tulospalvelu/etela-suomi-miehet-ii-divisioona-2lohko-otteluohjelma-2013-2014

Valtti Edustus kaudella 2013-2014 

Maalivahdit

#52 Ilmari Ali-Jaakkola
#20 Vesa Tallqvist
#51 Teppo Toivola

Kenttäpelaajat

#42 Tapio Aalto
#18 Petteri Alavuotunki
#11 Patrik From
#10 Tomi Harjumaaskola (Tiikerit United, 2-div)
#4 Antti Hiltunen
#81 Aki Korhonen
#29 Mika Laine
#71 Matti Mäenpää
#17 Risto Remes
#9 Miikka Rikman
#19 Vesa Ruokokoski
#16 Pekka Saharinen
#68 Jani Soini
#74 Matti Uotinen
#5 Sami Vatanen
#87 Jami Veijalainen
#88 Ville Vilenius
#62 Juha Weckström

(uusien pelaajien kohdalla suluissa viime kauden seura ja sarjataso)