Edustus valmiina kauden alkuun

Idän Helmi valmistautuu sarjakauden alkuun varsinaisella härkäviikolla, kun joukkue pelaa reilun viikon sisään peräti kuusi ottelua. Tänään Valtti ottaa mittaa vanhasta tutusta KGB Agentsista harjoitusottelun merkeissä Latokartanossa ja torstain harjoitusten jälkeen vuorossa on kaksi Suomen Cupin ottelua lauantaina ja kaksi sunnuntaina. Viikon mittainen aherrus huipentuu ensi viikon tiistaina Korson Lumossa, kun Idän Helmi aloittaa II-divisioonan pelinsä sarjanousija KorsKan vieraana.

Edustuksen ottelut tulevan viikon aikana:

Ti 17.9 klo 20.30: Valtti – KGB Agents (harjoitusottelu, Latokartano)
La 21.9 klo 11.00: Blackbirds A – Valtti (Suomen Cup, Ruskeasuon AC)
La 21.9 klo 13.00: Valtti – PakVi (Suomen Cup, Ruskeasuon AC)
Su 22.9 klo 13.00: Valtti – Erä Akatemia (Suomen Cup, Aktia Center Masala)
Su 22.9 klo 15.00: Rangers – Valtti (Suomen Cup, Aktia Center Masala)
Ti 24.9 klo 18.30: KorsKa – Valtti (II-div, Lumo Korso)

Harjoitusotteluissa edustus on tahkonnut kaksi peliä edellisten viikkojen aikana. Molempiin otteluihin on saatu jalkeille vain reilut kaksi kentällistä pelaajia mutta jalkapallokausien hiipuessa rosteri on taas täydessä vahvuudessaan. Tammisaaressa Raasepori oli parempi lukemin 9-6 ja Ruskeasuolla M-Team II vei maaliharjoitukset 12-9, joten Idän Helmi lähtee varmasti nälkäisenä tulevan viikon otteluihin.

Puolustuksen uusin vahvistus

Valtteri Pitko (#5), puolustuksen uusin vahvistus

Edustuksen kokoonpano täydentyi syyskuun aikana lopulliseen muotoonsa, kun puolustaja Valtteri Pitko liittyi joukkueen vahvuuteen. Pitkolla on takana mittava ura salibandyn parissa, aina junnumaajoukkueita ja liigaa myöten. Välivuoden lajista pitänyt Pitko vahvistaa mukavasti Valtin takalinjoja ja tuo rutkasti taitoa ja kokemusta kokoonpanoon. Maalivahtiosastolla viime kaudella hyvin esiintynyt Ilmari Ali-Jaakkola päätti pitää puolestaan välivuoden lajista ja niinpä Valtin verkkoihin tarttui täydennyksenä Toni Varis, joka niinikään palaa välivuoden jälkeen salibandykaukaloihin. Variksella on kokemusta lähes jokaiselta sarjatasolta aina I-divariin asti ja viimeksi Blackbirdsin eri joukkueissa pelannut maalivahti täydentää Idän Helmen kokoonpanon tulevalle kaudelle.

Tuloksia syyskuun harjoitusotteluista ja kauden tulevat kotiottelut:
http://www.valttisb.net/2013/09/edustuksen-kauden-201314-kotiottelut/