Valtille SM-pronssia M60-sarjassa

Valtti vei pronssit tiukan taistelun jälkeen salibandyn 60-vuotisten SM-sarjassa.

Turnaukset olivat fyysisesti rasittavia, sillä pelasimme aina neljä peliä yhden päivän aikana.

Ensimmäisessä turnauksessa Jyväskylässä Valtin peli oli varsin nihkeää, ei saatu maaleja, eikä oikein maalipaikkojakaan. Ensimmäisessä pelissä voitimme sentään BeWen 3-0, mikä jatkossa osoittautui erittäin ratkaisevaksi mitalin kannalta. Merikoski Oulusta voitti kaikki pelinsä, joten se oli käytännössä julistamista vaille mestari. Mikkelin kanssa pelasimme tasan, joten ensimmäisen turnauksen jälkeen meillä oli kolme pistettä.

Toinen turnaus Myllypurossa oli jännittävä, ja erittäin poikkeuksellinen. BeWe pelasi kuin hurmiossa voittaen kolme ensimmäistä peliään (mm. meidät 2-1), ja viimeisen tasan, joten heillä oli 7 pistettä. Ensimmäisen pelin tappion jälkeen sisuunnuimme, ja pelasimme Merikosken kanssa tasapelin, hallittuamme peliä tasaviisikoin, mutta Oulu teki tasoitusmaalinsa kahden miehen ylivoimalla. Kuitenkin hyvä peli meiltä. Mikkelin kanssa pelasimme niin ikään tasurin, johdettuamme pitkään peliä, mutta vähän ennen loppua Mikkeli tasoitti.

Viimeisessä pelissämme Si-Sua (Jyväskylä/Tampere) vastaan parempi kestävyytemme ja voitontahtomme ratkaisi. Hallitsimme peliä mielin määrin, mutta pieni herpaannus lopussa päästi vastustajan kaventamaan. Voitto kuitenkin 2-1, eli olimme BeWen kanssa päätyneet 7 pisteeseen. Keskinäisten pelien perusteella (voitto 3-0, tappio 2-1) voitimme pronssit.

Merikoski Oulusta oli mestari, Ma-Ha Mikkelistä toinen ja Valtti pronssilla.

t: €kivaari

Valtti SB onnittelee pronssimitalisteja !