Edustuksen kevään try-outit

Valtti_headershot5
Puotinkylän Valtin edustusjoukkue pelaa kaudella 2014/15 jälleen SSBL:n II-divisioonassa. Joukkueen runko on viimeiset vuodet pysynyt hyvin kasassa mutta joka kausi on haettu muutamia täsmävahvistuksia eikä tämäkään vuosi ole poikkeus. 

Katsastamme tällä hetkellä uusia kenttäpelaajia kaikille pelipaikoille ja etsimme niin nuoria ja nälkäisiä kuin kokeneempia pelaajiakin. Mikäli tunnet pärjääväsi II-divisioonan vauhdissa ja haluat tulla kokeilemaan taitotasoasi, Valtti järjestää toukokuun aikana try-outteja alla listatuilla vuoroilla:

Keskiviikko 14.5 klo 20-21 Latokartanon liikuntahalli, sali 2
Keskiviikko 21.5 klo 20-21 Latokartanon liikuntahalli, sali 2
Keskiviikko 28.5 klo 20-21 Latokartanon liikuntahalli, sali 2

Ilmoittaudu mukaan try-outeille laittamalla lyhyt esittely s-postitse osoitteella:
edustus [at] valttisb.net