Suomen Cup 1.kierros: La 6.9.2014

valtti_headershot_14_3
Ennakko

Idän Helmi aloittaa syksyn kilpailulliset pelit tulevana lauantaina Myllypurossa kun Suomen Cupin ensimmäisen kierroksen turnaus pyörähtää käyntiin. Nopeassa tahdissa pelattavat kolme ottelua tarjoavat varmasti hyvän haasteen Valtille, sillä vastaan asettuu kaksi tasokasta III-divarin joukkuetta; HNMKY ja S.S. Storm; sekä kokenut PSS IV:n joukkue V-divarista. Lyhyissä turnausmuotoisissa peleissä virheiden merkitys korostuu ja alempien sarjatasojen joukkueet ovatkin perinteisesti osoittautuneet Valtille vaikeiksi vastuksiksi.

Idän Helmi pääsee peleihin laajan rosterin ansiosta miltei täydellä kokoonpanolla vaikkakin muutama poissaolo on jo varmistunut. Valtin joukkue vahvistui vielä loppukesästä kun jo keväällä try-outeissa käväissyt Kalle Tiitinen liittyi rinkiin Indiansin liigajoukkueesta ja Jukka Tanska kaivoi mailat naftaliinista välivuoden jälkeen ja palasi elokuussa joukkueen harjoitusvahvuuteen.

http://www.valttisb.net/2014/06/valtin-edustus-kaudella-2014-15/

 

Tulokset

Ennakkotiedoista poiketen aamuottelussa vastassa olikin HNMKY:n kolmosjoukkue 5-divarista joka kuitenkin antoi Valtille kelpo vastuksen. Lopulta kotijoukkueen jalka kuitenkin loppui ja Idän Helmi naputteli taululle voittolukemat 8-1. Toisessa ottelussa SS Storm oli kipittää Valtin nurin mutta Jukka Tanskan maali nosti lopussa Idän Helmen tasoihin lukemiin 4-4. Päivän viimeinen ottelu meni kävelyksi väsyneen oloista PSS IV:tä vastaan ja Valtti otti lohkovoitton lukemin 11-0.

Klo 12.00 Myllypuro AC 3: HNMKY – Valtti, 1-8
Maalit: Pyysing 2, Tanska 2, Veijalainen, Tiitinen, Hiltunen, Weckström
Maalissa: Varis, torjunnat 5/6

Klo 14.00 Myllypuro AC 4: Valtti – S.S.Storm, 4-4
Maalit: Tanska 2, Rikman, Remes
Maalissa: Toivola, torjunnat 6/10

Klo 16.00 Myllypuro AC 4: PSS IV – Valtti, 0-11
Maalit: Tanska 2, Weckström 2, Laine, Soini, Rikman, Remes, Saharinen, Tiitinen, Veijalainen
Maalissa: Tallqvist, torjunnat 5/5

Toinen kierros pelataan 20.9 Campo Sport Centerissä Rajakylässä. Vastaan asettuvat vanhat tutut kakkosdivariseurat SCH, FBC Raseborg ja KorsKa.