Edustuksen kevään try-outit

valtti_headershot_14_5

Puotinkylän Valtti pelaa tulevalla kaudella kymmennen perättäisen kautensa II-divisioonassa. Kokenut runko näyttää jälleen pysyvän hyvin kasassa ja joukkueen valmennukseen on luvassa tulevalle kaudelle uusia tuulia. Edustusjoukkue tulee harjoittelemaan kauden aikana perinteiseen tapaan kahdesti viikossa Latokartanon liikuntahallissa ja nyt toukokuussa kartoitetaan vielä muutamia uusia vahvistuksia joukkueen riveihin seuraavina ajankohtina:

Keskiviikko 20.5 klo 20-21, Latokartanon liikuntahalli, sali 2
Keskiviikko 27.5 klo 21-22, Latokartanon liikuntahalli, sali 2 (Huom ! muuttunut aika)

Mikäli uskot kykyihisi pelata II-divisioonassa ja hyvähenkinen joukkue ensi kaudeksi kiinnostaa, laita meille s-postia pelaajataustastasi ja tule mukaan toukokuun try-out vuoroille. Ennakkoilmoittautumiset ja lisätiedot s-postitse: edustus (at) valttisb.net