Puotinkylän Valtin salibandyjoukkueet kaudella 2017/18

valtti2_2017

Puotinkylän Valtti jatkaa salibandytoimintaansa kaudella 2017/18 yhdellä miesten joukkueella 3-divisioonassa ja useammalla joukkueella seniorisarjoissa (M40, M50, M55, M60, M65). Miesten joukkueen ja nuorempien senioreiden toiminta keskittyy Latokartanon liikuntahalliin ja vanhemmat seniorit jatkavat harjoitteluaan Liikuntamyllyssä ja Herttoniemenrannan liikuntahallissa.

Miesten monivuotinen edustusjoukkue lopetti toimintansa viime kauden päätteeksi ja luovutti sarjapaikkansa viimeisen kauden yhteistyöjoukkueelle SBS Bluesille. Miesten viimekautinen kakkosjoukkue eli Valtti Akatemia jatkaa tulevalla kaudella miesten edustusjoukkueena ja pelaa SSBL:n 3-divisioonassa:
Valtin 3-div otteluohjelma kaudelle 2017/18

Naisten Kunnossa Kaiken Ikää -ryhmä jatkaa salibandyä perinteisellä vuorollaan sunnuntaisin Liikuntamyllyssä.