Valtin edustusjoukkue hakee pelaajia

valtti2_2017

Puotinkylän Valtin miesten nykyinen edustusjoukkue Valtti Akatemia (3-div) etsii vielä muutamaa täsmävahvistusta tämän kauden joukkueeseensa. Joukkueen runko on säilynyt hyvin viime kaudesta ja muutamia vahvistuksia on kesän aikana liittynyt mm. viimevuotisesta Valtti Blues joukkueesta (2-div) mutta kokoonpanossa on vielä tilaa muutamalle vahvistukselle. Haussa on sekä muutama kenttäpelaaja että yksi maalivahti kirittämään nykyistä maalivahtikaksikkoa.

Joukkue pelaa alkavalla kaudella SSBL:n 3-divisioonassa sekä aluesarjassa ja harjoittelee erinomaisissa puitteissa Latokartanon liikuntahallissa Viikissä. Joukkueen oma harjoitusvuoro on torstai-iltaisin  ja tiistai-iltaisin on mahdollista käydä hiomassa pelituntumaa seuran jaetulla pelivuorolla yhdessä M35 ja M40 senioreiden kanssa.

Mikäli olet kiinnostunut pelipaikasta ja tunnet olevasi vahvistus 3-divisioonatasolle, ota yhteyttä joko s-postitse tai Facebookin tai Twitterin kautta:

edustus (at) valttisb.net
Puotinkylän Valtti Salibandy – Facebook
Twitter: @ValttiSB