Valtin edustusjoukkue kaudella 2018-19

Puotinkylän Valtin miesten edustusjoukkue Valtti Akatemia pelaa kaudella 2018-19 SSBL:n 3-divisioonassa. Joukkue etsii tulevalle kaudelle muutamaa täsmävahvistusta. Joukkueen runko on säilynyt hyvin viime kaudesta ja muutamia uusia vahvistuksia on jo liittynyt joukkueeseen mm. maalivahtiosastolle. Kokoonpanossa on kuitenkin tilaa muutamalle vahvistukselle ja joukkueen tarkoituksena olisi lisätä rosteriin vielä muutama kenttäpelaaja kesän aikana.

Joukkue pelaa alkavalla kaudella SSBL:n 3-divisioonassa sekä aluesarjassa ja harjoittelee erinomaisissa puitteissa Latokartanon liikuntahallissa Viikissä. Joukkueen oma harjoitusvuoro on tiistai-iltaisin ja torstai-iltaisin on mahdollisesti lisäksi yhteinen seuran pelivuoro yhdessä M35 ja M40 senioreiden kanssa.

Mikäli olet kiinnostunut pelipaikasta ja tunnet olevasi vahvistus 3-divisioonatasolle, ota yhteyttä joko s-postitse tai Facebookin tai Twitterin kautta:

edustus (at) valttisb.net
Puotinkylän Valtti Salibandy – Facebook
Twitter: @ValttiSB