Valtti valmiina kauteen 2018-2019

Puotinkylän Valtin edustusjoukkue aloittaa sarjakautensa III-divisioonassa sunnuntaina 30.9 Sipoon Areenalla klo 13. Viime kauteen verrattuna joukkue on uusiutunut kesän aikana reippaasti, sillä nuorennusleikkaus on tuonut sisään yli ketjullisen tuoreita jalkoja vahvistamaan kokenutta runkoa. Kesän hankintoja ovat (suluissa viime kauden seura):

  • Arto Mäkinen, MV (Kosken Dynamo)
  • Waltteri Aalto, P/H (M-Team)
  • Joel Kupari, P/H (EräViikingit)
  • Nico Niskanen, H (EräViikingit)
  • Aapo Alhosaari, H (Roismalan Ponnistus)
  • Riku Tinttunen, P (Myllypuron Pauhu)
  • Rami Tinttunen, H (SC Hawks)
  • Heikki Vilppola, P (Koskelankylän Riento)

Vanhoista pelaajista maisemaa ovat vaihtaneet vain Lännenmiehiin vaihtanut Matti Kankkunen ja Vihtiin siirtynyt Antti Koivisto. Lisäksi muutamia vanhoja runkopelaajia on siirtynyt pitämään välivuotta kuuluen vain joukkueen treenirinkiin.

Valtti pelaa ennakkoon kovatasoiseksi kaavaillussa 4-lohkossa, jossa mukana ovat mm. viime vuonna Valtin lohkon voittanut Fenno, niinikään lohkonsa voittanut Utica sekä kovilla nimillä vahvistunut PuPu. Lohkon tuloksia ja tilastoja voi seurata liiton tulospalvelussa:

https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-3-divisioona-etela-suomi-lohko-4/3390