Seurainfo

 

Emoseura Puotinkylän Valtin historia

Puotinkylän Valtti ry on perustettu vuonna 1946, vietimme seurassa 60-vuotisjuhlaa vuonna 2006. Valtti on monipuolinen urheiluseura, jäseniä yli 1000. Tällä hetkellä suurin harrastajamäärä on jalkapallossa, lisenssipelaajia jo yli 500. Muita lajejamme ovat salibandy, kuntoilu ja yleisurheilu. Valtti on ansainnut Sinettiseura statuksen ensimmäisenä seurana Itä-Helsingissä.

Salibandytoiminta alkoi 1990-luvun alusta. Aluksi lajia harrasti talviharjoittelumuotona muutama juniori-ikäluokka. Laji toimikin parin vuoden ajan jalkapallojaoston alaisuudessa, kunnes se vuonna 1996 tuli omaksi jaostoksi. Pelaajien innostuttua lajiin ja sen harrastajamäärä lisääntyessä harjoittelemaan päästiin tosissaan. Junioritoiminta aloitettiin vuonna 2000 salibandykerhon muodossa mutta kerhon toiminta päättyi muutaman kauden jälkeen. Tänä päivänä Salibandyssa toimintamme keskittyy kahteen miesten joukkeeseen ja naisten harrasteryhmään. Jatkossa tavoitteena on perustaa seuraan lisää miesten seniorijoukkueita ja harresteryhmiä.

Lue lisää: Puotinkylän Valtti ry

Valtin Salibandyjoukkueiden tuoreimpia edesottamuksia voi seurata joukkueiden omilta sivuilta ja menneitä kausia voi käydä muistelemassa historiaosiosta.

 

Joukkueiden yhteystiedot 2015-2016

Salibandyjaosto remes.risto (..at..) gmail.com
Miehet Edustus edustus (..at..) valttisb.net
Miehet M40 sami.sallmen (..at.. ) gmail.com
Miehet M50/M55/M60/M65 asko.haapa (..at..) jippii.fi
tuomo kämäräinen (..at..) rakennustieto.fi
Valtin sählynaiset johanna.varis (..at..) vkl.fi

 

Materiaalit:

Puotinkylän Valtti -logoPuotinkylän Valtti -logo julkaisuihin yms. (.jpg, 391 Kt)